Seizoensboeket

Een prachtig seizoensboeket bestelt u eenvoudig online

Wilt u uw interieur opfrissen met een mooi seizoensboeket of wilt u iemand hiermee verrassen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Beers Bloemen vindt u een ruim assortiment. In onze webshop vindt u eenvoudig uw favoriete boeket en kunt u tevens een persoonlijke boodschap bij het boeket laten afleveren. Ook heeft u de keuze uit diverse formaten en prijsklassen. U vindt dus altijd wel een boeket dat aansluit bij uw wensen!

SeizoensboeketBloemwerk voor diverse gelegenheden

Niet alleen kunt u bij ons een prachtig seizoensboeket kopen, ook voor diverse gelegenheden kunt u rekenen op prachtige bloemwerken. Denk bijvoorbeeld aan luxe boeketten, rouwwerk, planten en voordeelboeketten. En gaat u binnenkort trouwen? Dan kunt u rekenen op onze kwaliteit en creativiteit bij het samenstellen van uw bruidsboeket, corsage en/of bij het versieren van de gewenste locatie. Kom gerust eens binnenlopen in onze winkel om uw wensen kenbaar te maken.

Van harte welkom!

Door een ruim assortiment aan te bieden, is er voor iedere klant en iedere gelegenheid wel een passend seizoensboeket te vinden. Hierbij staat creativiteit en kwaliteit natuurlijk altijd centraal. Woont u in de omgeving van Sprundel, dan kunt u natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel! Wij garanderen bij al onze bloemen een vaasgarantie van 7 dagen. Wilt u weten hoe u uw bloemwerk moet verzorgen, zodat u er nog langer van kunt genieten? Lees dan eens de verzorgingstips op onze website.

   Contact opnemen    Webshop