Luxe boeket

Een luxe boeket bloemen online bestellen

Van harte welkom bij Beers Bloemen, een bloemenwinkel in Sprundel waar u terecht kunt voor een ruim assortiment bloemwerk. Bent u op zoek naar een luxe boeket om cadeau te geven of om uw woning op te vrolijken? In onze webshop vindt u een ruim assortiment van boeketten en planten. Hier kunt u eenvoudig uw favoriete boeket bestellen, u heeft de keuze uit diverse formaten en kunt tevens een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen! Zo is het leuk om iemand op zijn/haar verjaardag te verrassen of om iemand te bedanken. Komt u er niet helemaal uit of vindt u niet exact wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Luxe boeketGeef uw wensen aan ons door

Bij Beers Bloemen vinden we kwaliteit zeer belangrijk, daarom garanderen wij ook dat u minstens 7 dagen kunt genieten van uw luxe boeket. Uiteraard heeft u meer plezier van uw bloemen wanneer u deze goed verzorgt. Zo is het belangrijk om het boeket zo snel mogelijk in het water te zetten en de bloemstelen schuin af te snijden. Koopt u een boeket in onze winkel, dan kun u ook gerust naar tips vragen. En wilt u door ons verrast worden? Geef dan uw wensen aan ons door, dan gaan we met uw bloemwerk aan de slag!

Gaat u trouwen?

Gaat u binnenkort trouwen? Dan kunt u bij ons terecht voor een luxe bruidsboeket, een corsage en tevens kunnen wij de gehele locatie voor u versieren. Kom gerust eens binnenlopen om uw ideeën met ons te bespreken. Wij kunnen dan ook foto’s van ons eerdere werk aan u laten zien. Graag tot ziens bij Beers Bloemen!

   Contact opnemen    Webshop